fågelbild #3


fågelbild #2


fågelbild #1


ett kort


tre kort


Angående microvågsugn

På Bryggargatan bodde jag i ca sex månader utan microvågsugn. Det funkade skitbra, men av någon bekväm anledning skaffade jag en till slut iallafall. Nu när vi flyttade sa vi adjö adjö till den halvtrasiga micron och nu står man där igen, utan microvågor.
Grejen är väl att det allra mesta går nästan lika fort och bra att värma på plattan. Det är just när det kommer till saker som inte riktigt går att värma på spisen, såsom lasagne, pizza eller som just i detta nu när jag ska värma makaronilåda till lunch. Vad är det då som är det egentliga problemet? Det måste vara tiden. Har man inte tid att vänta 10 minuter till på sin mat och värma den i den "vanliga" ugnen? Det verkar inte som det, för jag blir sjukt otålig av att stå och vänta vid ugnsluckan. Men varför är det så bråttom att få maten varm så fort det är rester? När man först lagar maten får det ju gärna ta över en timme innan man serverar. Det är det där med rester alltså. Fort ska det gå.

X


Min nya cykel

Jag har lärt mig att cykla på nytt. I tre år har jag bott i Sandviken utan att riktigt äga en cykel. Sen flyttade vi till Malmö och parkerade bilen. Jag köpte en grön, skön cykel direkt och nu har jag i det närmaste glömt att bilen finns.
De tre första veckorna här har faktiskt varit jävligt trevliga. Man har varit trött på kvällarna då man praktiskt taget är ute från lunchtid till sen eftermiddag/kväll nästan varje dag. Många nya intryck. Malmö har mycket av det mesta (läs falafel)
Trots att Malmö är skitsoft ska vi eventuellt tåga oss över till Köpenhamn i morgon och dricka ett par mellanöl och kika runt.
Apropå ingenting, vi gjorde makaronilåda häromdagen;

Det här är inte bara en hund. Det här, mina vänner, är Sox;


Sverige!


RSS 2.0